ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Για να πλοηγηθείτε σωστά στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε ενεργοποιήστε την Javascript στον φυλλομετρητή σας.

Εταιρεία

Η Cana Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών Προϊόντων, των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, της Ειδικής & Κλινικής Διατροφής, της Βρεφικής Φροντίδας, των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών και Δερμοκαλλυντικών με μια ομάδα 170 έμπειρων εργαζομένων που υποστηρίζουν την παραγωγή, την προώθηση και τη διανομή των προϊόντων της Cana Laboratories.

Η εργοστασιακή μονάδα και τα φαρμακευτικά εργαστήρια της Cana Laboratories διαθέτουν γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων. Τα τμήματα Διασφάλισης Ποιότητας, Ρυθμιστικών Λειτουργιών, Ιατρικών Υπηρεσιών, Κλινικών Δοκιμών και Δεοντολογικής Συμμόρφωσης της εταιρείας ελέγχουν και πιστοποιούν ότι η Cana Laboratories παράγει και διαθέτει αξιόπιστα και υψηλού επιπέδου προϊόντα.

H Cana Laboratories είναι μέλος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών Ελλάδος (ΣΕΠΤΕ).

Η αφοσίωση στην επαγγελματική ηθική, τη διαφάνεια και τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας σε όλο τα φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι οι βασικοί άξονες της πολυετούς πορείας της.