ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Για να πλοηγηθείτε σωστά στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε ενεργοποιήστε την Javascript στον φυλλομετρητή σας.

Βρεφική Φροντίδα & Διατροφή

Βρεφική περιποίηση

Η φροντίδα του μωρού σας είναι χωρίς αμφιβολία το πρωταρχικό σας μέλημα. Αποτελεί όμως και δική μας μέριμνα. Γιατί, καθώς το βρεφικό δέρμα δεν έχει αναπτύξει ακόμη μηχανισμούς φυσικής άμυνας, είναι εξαιρετικά ευάλωτο στις επιθέσεις παραγόντων όπως μικρόβια, σωματικές εκκρίσεις και τριβή. Για το λόγο αυτό, έχει ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα με την μέγιστη ασφάλεια. Έχει ανάγκη από τα προϊόντα FISSAN Baby.

Παράλληλα με την επιδερμίδα του μωρού σας ωστόσο, πρέπει να φροντίζετε και το δικό σας δέρμα, το οποίο έχει αυξημένες απαιτήσεις κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά. Η σειρά FISSAN Mama, χάρη στις συνθέσεις των προϊόντων της με επιλεγμένα συστατικά και εκχυλίσματα χαμομηλιού, περιποιείται απαλά την επιδερμίδα σας με προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα και αποτελεσματικά στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.

Τα προϊόντα FISSAN είναι δερματολογικά ελεγμένα και εξασφαλίζουν για το μωρό σας προστασία και ασφάλεια από την πρώτη κιόλας ημέρα και χαρίζουν σε εσάς ομορφιά και υγεία.

Μητρικός Θηλασμός

Η διατροφή παίζει για το μωράκι σας καθοριστικό ρόλο στην απόκτηση καλής πνευματικής και σωματικής υγείας. Για το λόγο αυτό, η φύση έχει προβλέψει το μητρικό γάλα. Το μητρικό γάλα περιέχει τα ιδανικά συστατικά για να εξασφαλίζει τη σωστή ανάπτυξη του μωρού. Το μητρικό γάλα βοηθά στην ωρίμανση του γαστρεντερικού συστήματος του μωρού σας και το προστατεύει από διάφορες ασθένειες λόγω των αντισωμάτων που περιέχει, ενώ παράλληλα η επαφή σας με το μωρό ενισχύει τη μεταξύ σας σχέση. Το μητρικό γάλα είναι πάντα έτοιμο και στη σωστή θερμοκρασία για να μπορέσει να το πιει το μωρό σας.

Nativa - Βρεφικά γάλατα σε σκόνη

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως όταν ο μητρικός θηλασμός δεν είναι εφικτός ή όταν η ποσότητα του γάλακτος είναι ανεπαρκής ή όταν ο μητρικός θηλασμός πρέπει να διακοπεί, ο/η παιδίατρός σας θα σας συστήσει βρεφικό γάλα το οποίο είναι κατάλληλο για το μωρό σας.

Σημαντική Υπενθύμιση: Ο μητρικός θηλασμός υπερέχει. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μια βρεφική τροφή, ζητήστε τη συμβουλή του της παιδιάτρου και ακολουθείστε με προσοχή τις οδηγίες του.