ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Για να πλοηγηθείτε σωστά στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε ενεργοποιήστε την Javascript στον φυλλομετρητή σας.

Βρεφική Φροντίδα & Διατροφή

Βρεφική περιποίηση

Η φροντίδα του μωρού σας είναι χωρίς αμφιβολία το πρωταρχικό σας μέλημα. Αποτελεί όμως και δική μας μέριμνα. Γιατί, καθώς το βρεφικό δέρμα δεν έχει αναπτύξει ακόμη μηχανισμούς φυσικής άμυνας, είναι εξαιρετικά ευάλωτο στις επιθέσεις παραγόντων όπως μικρόβια, σωματικές εκκρίσεις και τριβή. Για το λόγο αυτό, έχει ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα με την μέγιστη ασφάλεια. Έχει ανάγκη από τα προϊόντα FISSAN Baby.

Τα προϊόντα FISSAN είναι δερματολογικά ελεγμένα και εξασφαλίζουν για το μωρό σας προστασία και ασφάλεια από την πρώτη κιόλας ημέρα και χαρίζουν σε εσάς ομορφιά και υγεία.

Μητρικός Θηλασμός

Η διατροφή παίζει για το μωράκι σας καθοριστικό ρόλο στην απόκτηση καλής πνευματικής και σωματικής υγείας. Για το λόγο αυτό, η φύση έχει προβλέψει το μητρικό γάλα. Το μητρικό γάλα περιέχει τα ιδανικά συστατικά για να εξασφαλίζει τη σωστή ανάπτυξη του μωρού. Το μητρικό γάλα βοηθά στην ωρίμανση του γαστρεντερικού συστήματος του μωρού σας και το προστατεύει από διάφορες ασθένειες λόγω των αντισωμάτων που περιέχει, ενώ παράλληλα η επαφή σας με το μωρό ενισχύει τη μεταξύ σας σχέση. Το μητρικό γάλα είναι πάντα έτοιμο και στη σωστή θερμοκρασία για να μπορέσει να το πιει το μωρό σας.

Nativa - Βρεφικά γάλατα σε σκόνη

Σημαντική Ειδοποίηση: Η βέλτιστη διατροφή για τις μητέρες και τα μωρά τους τις πρώτες 1000 ημέρες είναι θεμελιώδης για τη δια βίου υγεία.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος να τραφεί ένα μωρό είναι ο μητρικός θηλασμός. Το μητρικό γάλα παρέχει την ιδανική ισορροπημένη διατροφή καθώς και προστασία από ασθένειες για τα μωρά.

Μια υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό, συμβάλλει στο να δημιουργηθούν τα αποθέματα θρεπτικών ουσιών που χρειάζονται για να υποστηριχθεί μια υγιής εγκυμοσύνη καθώς και για να προετοιμαστεί και διατηρηθεί η γαλουχία. Η απόφαση του μη θηλασμού είναι δύσκολο να αντιστραφεί και έχει κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις. Η μη αναγκαία εισαγωγή μερικής σίτισης με μπιμπερό ή άλλων τροφίμων και ποτών έχει αρνητική επίδραση στον μητρικό θηλασμό.

Εάν μια μητέρα επιλέξει να μην θηλάσει, είναι σημαντικό να γνωστοποιήσετε τα παραπάνω μηνύματα και να δώσετε οδηγίες σχετικά με τις ορθές μεθόδους προετοιμασίας, τονίζοντας ότι άβραστο νερό, μη αποστειρωμένες φιάλες ή λανθασμένη ανασύσταση μπορεί να οδηγήσουν σε ασθένεια για το μωρό της.